ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
Α.Παπανδρεου 190 Συκιες ,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 629597

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Blog Archive

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011



Από καθυστέρηση σε καθυστέρηση η ολοκλήρωση της βασικής γραμμής του μετρό και έτσι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα οποία είναι απογοητευτικά, η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό στην καλύτερη περίπτωση και χωρίς να υπάρξουν ανυπέρβλητα προβλήματα στις αρχές του 2015.

Ο υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ δήλωσε
Το 2010 ήταν μια χρονιά δύσκολη , αλλά μπήκαν οι βάσεις για να ξεπεραστούν τα μεγάλα προβλήματα. Το 2011 θα είναι η χρονιά όπου θα λυθούν τα περισσότερα προβλήματα που υπάρχουν από το παρελθόν , θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη όλα τα εργοτάξια και ελπίζω , στο τέλος του χρόνου, να υπάρχει και ο ανάδοχος για την επέκταση της γραμμής προς τη Καλαμαριά, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε τις μελέτες για τις επεκτάσεις προς τη δυτική Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, ειπώθηκε ότι μέχρι το τέλος το 2011 θα υπάρξει ανάδοχος για την επέκταση της Καλαμαριάς στα ανατολικά και ότι το 2018 ή το αργότερο το 2020, η Θεσσαλονίκη θα έχει ένα σύνολο δικτύου μετρό δηλαδή τη βασική γραμμή με τις επεκτάσεις ανατολικά και δυτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο μετροπόντικες έχουν σκάψει πάνω 3.826 μέτρα και 3.404 και η αρχαιολογική έρευνα έχει ξεπεράσει το 40% στους 5 κύριους σταθμούς.

Άρθρο Kataskeui

0 σχόλια:

Respect existance or expect resistance...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

About Me

Η Φωτό Μου
Parla-pippa
parla-pippa@hotmail.gr
Προβολή πλήρους προφίλ

Counter

mujeres rusas html clock for websites contador de usuarios online

Εορτολόγιο

Πρωτοσέλιδα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤV