ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
Α.Παπανδρεου 190 Συκιες ,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 629597

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Blog Archive

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011




ναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της αγωγής των παιδιών στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας λειτουργεί σε ιδιόκτητα κτίρια πρότυπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Με τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων ηλικίας από 8 μηνών κατά την υποβολή της αίτησης, μέχρι της εγγραφής τους στο σχολείο, παράλληλα με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, παρέχεται ουσιαστική στήριξη στην εργαζόμενη μητέρα, και διασφαλίζεται η ευρύτερη συμμετοχή της στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική ζωή της χώρας.
Σε όλη τη χώρα λειτουργούν 23 Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στους οποίους φιλοξενούνται περίπου 1.200 βρέφη - νήπια. Στόχος του ΟΕΕ είναι να υπάρχει ένας βρεφονηπιακός σταθμός σε κάθε πρωτεύουσα νομού της χώρας. Οι εγγραφές των παιδιών πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το χρονικό διάστημα από 1-30 Ιουνίου.
Δικαιολογητικά:
  • Αίτηση Εγγραφής (χορηγείται από την Υπηρεσία).
  • Ληξιαρχική πράξη ή πιστοποιητικό γέννησης.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Επικυρωμένη φωτοτυπία ασφαλιστικών βιβλιαρίων.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας ή επικυρωμένη φωτοτυπία του ή βεβαίωση της εφορίας ότι δεν υποβάλλεται δήλωση.
  • Επικυρωμένη φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας των παιδιών (η σελίδα με τα στοιχεία του παιδιού και η σελίδα με τα εμβόλια).
  • Βεβαίωση που να πιστοποιεί την εργασία της μητέρας (π.χ. από δημόσιο, από ΤΕΒΕ, από άλλο κρατικό φορέα) σε περίπτωση που η μητέρα δεν είναι δικαιούχος των παροχών του Οργανισμού. Δεν γίνονται δεκτές απλές βεβαιώσεις από επιχειρήσεις εάν δεν είναι επικυρωμένες από το ΙΚΑ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ...ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΗ..ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ..ΑΝΕΡΓΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..Ή ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ..ΑΝ Η ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ..ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..(ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ..ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΝΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ..

Respect existance or expect resistance...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

About Me

Η Φωτό Μου
Parla-pippa
parla-pippa@hotmail.gr
Προβολή πλήρους προφίλ

Counter

mujeres rusas html clock for websites contador de usuarios online

Εορτολόγιο

Πρωτοσέλιδα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤV