ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
Α.Παπανδρεου 190 Συκιες ,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 629597

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Blog Archive

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Γεννήθηκαν για να οδηγήσουν.Ορισμένοι από αυτούς γεννήθηκαν για να σκοτώνουν και οι περισσότεροι, γεννήθηκαν για να μείνουν στην ιστορία ως οι σκληρότεροι ηγέτης στον κόσμο. Ακολουθούν οι 10 πλέον σημαίνοντες ηγέτες στον κόσμο, προτού να κερδίσουν την εξουσία και τον έλεγχο χιλιάδων στρατευμάτων και χιλιάδων "φονικών μηχανών". Οι γονείς τους ουδέποτε πρόβλεψαν ότι μια μέρα ο αγαπημένος γιος τους μπορούσε να ελέγξει τόσο πολύ κόσμο και να σπείρουν τον τρόμο σε χιλιάδες οικογένειες

1.Adolf Hitler (φωτο ο Χίτλερ όταν ήταν παιδί)


Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889 και ο πατέρας του ήταν ο Alois η γεννήση του Χίτλερ. Τον ίδιο τον Χίτλερ ήταν στην πραγματικότητα ένα παράνομο παιδί του πατέρα του και της Μαρίας Άννας Schicklgruber. Στις αρχές , η γεννήση του Χίτλερ δεν ήταν καταχορυμένη στα ληξιαρχεία. Δεν γεννήθηκε από ένα ευλογημένο γάμο από έναν ιερέα.





2.Mao Tse tung (φωτο Mao Tse tung όταν ήταν παιδί)
Μάο Τσε Τουνγκ ή επίσης αποκαλούμενος Mao Zedong γεννήθηκε από μια φτωχή οικογένεια γεωργών στις 26 Δεκεμβρίου 1893. Τα πρώτα του χρόνια ήταν γεμάτα με την εκπαίδευση από τον πατέρα του και το τοπικό σχολείο. Από τις διαφωνίες του κατά της δυτικής δημοκρατίας, Είναι ένας από τους πλέον σημαίνοντες ηγέτες της Κίνας που μετέτρεψε την κινεζική δημοκρατία να θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά έθνη στον κόσμο τον 21ο αιώνα.





3.Fidel Castro (φωτο Fidel Castro όταν ήταν παιδί)
Γεννήθηκε στις 13 Αύγ. του 1926 και ήρθε στη γη για να σώσει τα εκατομμύρια των τους Κουβανούς από τους πολιτικούς ηγέτες, οι οποίοι προσπάθησαν να πλουτίσουν οι ίδιοι πάνω από τον πόνο φτωχών. Δεν ήταν ένα κακό κομμουνιστής ηγέτης και ήξερε πώς να φροντίσει τους Κουβανούς χωρίς να απορροφήσει μία δημοκρατία Αμερικάνικη. Δεν είναι πάντα καλό να ακολουθείς τις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι αυτό που τον κάνει έναν από τους πιο "ξακουστούς εχθρός της κυβέρνησης των ΗΠΑ.




4.Kim Jong Il(φωτο Kim Jong Il όταν ήταν παιδί)
Είναι ακόμη ένας άλλος περιζήτητος κομμουνιστής ηγέτης που οι αμερικάνοι θα ήθελαν δολοφονήσουν. Kim Jong Il και Κιμ Γιονγκ Ιλ γεννήθηκε στις 16 του Φλεβάρη του 1941 και ο πατέρας του ήταν ένας διάσημος κορεατικός ηγέτης και διοικητής Kim Il-sung. Σύντομα, θα αντικατασταθεί από τον γιό του.





5.Robert Mugabe (φωτο Robert Mugabe όταν ήταν νέος)

Robert Mugabe γεννήθηκε στο 21 Φεβρουαρίου, 1924 Ήταν ένας αμφιλεγόμενος πολιτικός ηγέτης στη Ζιμπάμπουε, που οδήγησε τη χώρα από το 1980 - 1987.Η φήμη του ήταν η σύλληψη του εγκλήματος,απηχθει και βασανίστει,τον Οκτώβριο του 2008 σχηματιζει κυβέρνηση συνασπισμού με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης και ακτιβιστών.







6.Usamah Bin Laden (φωτο Usamah Μπιν Λάντεν όταν ήταν νέος)

Είναι ο πλέον καταζητούμενος άραβας στον κόσμο. Οι ΗΠΑ κοστολογούν το κεφάλι του οτι αξίζει εκατομμύρια δολάρια αλλά ο Usamah δεν εγκαταλείπει τη ζωή του τόσο εύκολα. γεννήθηκε 10 Μαρτίου, 1957 και ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας πριν στραφεί προς το δρόμο του εξτρεμισμού Εκτός από το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο, είναι επίσης ένα από τους πιο έξυπνους κακούς στον κόσμο. Είναι περισσότερο από μια δεκαετία για τον αμερικάνικο στρατό προσπαθούν να τον βγάλουν από την μέση για πάντα.




7.Josef Stalin (φωτο Ιωσήφ Στάλιν όταν ήταν νέος)

Ιωσήφ Στάλιν, πρώην κορυφαίος κομμουνιστής ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, είτε επίσης αποκαλούμενος Joseph Vissarionovich Στάλιν γεννήθηκε στο 18 Δεκεμβρίου 1878 και πριν πεθάνει, είχε θεωρηθεί ως ο ισχυρότερος εχθρός του Χίτλερ και συμμαχίκών του στρατεύματων. Το 1930, προώθησε την Μεγάλη εκκαθάριση / μεγάλο τρόμο και από τότε, το όνομά του καταγράφεται ως από τους σκληρότερους στον κόσμο.




8.Silvio Berlusconi

Σίλβιο Μπερλουσκόνι γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1936 και είναι ο πρωθυπουργός Ιταλίας μέχρι σήμερα. Ήταν ένας επιτυχημένος επιχείρηματίας και τώρα, χρησιμοποιεί την πείρα του για να κυβερνάει την Ιταλία πολλοί Ιταλοί τον λατρευουν Αν και δεν είναι εντελώς αθώος, τουλάχιστον ξέρει πώς να κάνει την Ιταλία γνωστή για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του





9. George W. Bush

Γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου, 1946, ως 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε σημειώσει μεγάλα ρεκόρ που αξίζει να θυμόμαστε. Σίγουρα, έκανε κάποια σημαντικά λάθη στην Μέση Ανατολή αναμφισβήτητα το ότι σκότωσε εκατοντάδες παιδιά και αθώους πολίτες.





10.Vladimir Putin



Βλαντιμίρ Πούτιν ή επίσης αποκαλούμενος Vladimir Vladimirovich Πούτιν γεννήθηκε στις 7 Οκτώβρη 1952 στο Λένινγκραντ. Σύμφωνα με το Wikileaks, αυτός είναι ένας από τους πιο σεβαστούς ηγέτη στον κόσμο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και οδήγησε τη Ρωσία σε μεγάλη οικονομική ανάπτυξη από το 2000. Αυτός αξίζει να συμπεριληφθεί στους πιο επιτυχημένους ηγέτες στον κόσμο κατά τον 21ο αιώνα.



0 σχόλια:

Respect existance or expect resistance...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

About Me

Η Φωτό Μου
Parla-pippa
parla-pippa@hotmail.gr
Προβολή πλήρους προφίλ

Counter

mujeres rusas html clock for websites contador de usuarios online

Εορτολόγιο

Πρωτοσέλιδα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤV