ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
Α.Παπανδρεου 190 Συκιες ,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 629597

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Blog Archive

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Κουραμπιέ για ρεκόρ γκίνες ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς στο πάρκο του «Αστερόκοσμου» της ΔΕΘ-HELEXPO. Τα υλικά που θα απαιτηθούν είναι: 150 αβγά, 100 κιλά ζάχαρη άχνη, 150 κιλά αλεύρι, 70 κιλά βούτυρο και τέσσερα λίτρα κονιάκ. Μάλιστα, στις 22 Δεκεμβρίου, 12.30 το μεσημέρι, στον υπαίθριο χώρο του περιπτέρου 15 (αερογέφυρα) του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου θα μπορούν όλοι να κόψουν ένα κομμάτι από το τεράστιο γλύκισμα. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρχιζαχαροπλάστης Άγγελος Υποκαμισάς, μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, «ο κουραμπιές και καταγωγη από την Άσσυρο Θεσσαλονίκης , που μεταξύ άλλων θα περιέχει 20-30 κιλά αμυγδάλων και θα χρειαστεί δύο ημέρες για να ετοιμαστεί, θα έχει σχήμα μισοφέγγαρου και μήκος 3,5 μέτρων, ενώ το τελικό βάρος του θα υπερβαίνει τα 200 κιλά». «Σε μια προσπάθεια να συνδέσει την ελληνική γαστρονομική παράδοση με το εορταστικό κλίμα των ημερών, η ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με τον Άγγελο Υποκαμισά, προσκαλεί τους επισκέπτες και φίλους του Αστερόκοσμου σε μια μοναδική εμπειρία και τους δίνει την ευκαιρία να γευτούν τον χριστουγεννιάτικο κουραμπιέ μέχρι να… χορτάσουν», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, όπου διευκρινίζεται ότι η εκδήλωση υποστηρίζεται από χορηγούς πρώτων υλών και μηχανημάτων.

0 σχόλια:

Respect existance or expect resistance...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

About Me

Η Φωτό Μου
Parla-pippa
parla-pippa@hotmail.gr
Προβολή πλήρους προφίλ

Counter

mujeres rusas html clock for websites contador de usuarios online

Εορτολόγιο

Πρωτοσέλιδα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤV