ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
Α.Παπανδρεου 190 Συκιες ,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 629597

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Blog Archive

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011


Τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων της Άρτας, των Ιωαννίνων, του Μεσολογγίου και της Σταυρούπολης Ξάνθης βάζουν "λουκέτο" το Μάιο, γεγονός που θα επηρεάσει την επόμενη σειρά κατάταξης.
Η σειρά κατάταξης (ΕΣΣΟ) που μπαίνει σε μερικές εβδομάδες, θα λειτουργήσει πιλοτικά: Αρχικά, τον Μάιο, θα παρουσιασθούν οι 11.700 πρωτοκαλούμενοι και τον Ιούνιο, οι περίπου 1.600 προερχόμενοι εξ αναβολής για λόγους υγείας. Από την μεθεπόμενη σειρά, που τα Κέντρα θα είναι λιγότερα, οι μισοί νεοσύλλεκτοι θα πηγαίνουν τον ένα μήνα και οι άλλοι τον επόμενο (στη συγκεκριμένη περίπτωση Αύγουστο οι πρώτοι, Σεπτέμβριο οι δεύτεροι) κ.ο.κ.

Οι παραπάνω αλλαγές επηρεάζουν και το διάστημα της βασικής εκπαίδευσης των νεοσύλλεκτων, το οποίο μειώνεται στις 3 εβδομάδες.

Στο σχέδιο της νέας δομής των Ενόπλων Δυνάμεων προβλέπονται κι άλλες συγχωνεύσεις, για τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του προσωπικού.

Κατά συνέπεια, τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων του στρατού ξηράς αναμένεται να μείνουν στο τέλος 8 -10 από 36 που ήταν πριν 3 χρόνια και περίπου 19 - 20 που είναι σήμερα, γεγονός το οποίο, εκ μέρους του "Πενταγώνου", εκτιμάται πως θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση περίπου 40 εκατ. ευρώ ετησίως από τα λειτουργικά έξοδα.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

0 σχόλια:

Respect existance or expect resistance...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

About Me

Η Φωτό Μου
Parla-pippa
parla-pippa@hotmail.gr
Προβολή πλήρους προφίλ

Counter

mujeres rusas html clock for websites contador de usuarios online

Εορτολόγιο

Πρωτοσέλιδα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤV