Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012


Μάθετε ποιες πολλαπλών φυσικές θεραπείες αξίζουν μια θέση στο σακίδιο σας.Εάν έχετε συνηθίσει να εμπιστεύεστε τα βότανα και την εναλλακτική ιατρική , μπορεί να είναι μια σκληρή απόφαση να επιστρέψετε στο Pepto-Bismol και στο Dayquil όταν ετοιμάζεστε να πάτε στο εξωτερικό. Με αυτά τα 14 αντικείμενα είναι εύκολο να διατηρηθεί η εναλλακτική λύση για την υγεία ακόμα και όταν είστε 5000 χλμ μακριά από το σπίτι. 1. Echinacea (Echinacea purpurea)

Αυτό είναι στην κορυφή της λίστας, διότι είναι ακριβώς τόσο πολύ χρήσιμο. Η Echinacea βοηθά στην ύπαρξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, έχει αντιβακτηριακές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε κάτι να "συμβαίνει" στον οργανισμό, χορήγηστε τον εαυτό σας με ένα βάμμα Echinacea είναι ένας καλός τρόπος για να σας βοηθήσει να μείνετε υγιείς. Τουλάχιστον, δεν θα μείνετε άρρωστος τόσο διάστημα. Λειτουργεί καλά σε συνδυασμό με βιταμίνη C.
2. Goldenseal (Hydrastis Canadensis)

Ένα ισχυρό αντιβακτηριακό, αντιβιοτικό και αντιπαρασιτικό φίλτρο. Το Goldenseal σε μορφή σκόνης μπορεί να εφαρμοστεί σε ανοιχτές πληγές για να τις βοηθήσει από το να μολυνθούν. Στο δρόμο είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται σε βάμμα εάν αγοράζεται κάτι από ακάθαρτο νερό ή τρόφιμα του δρόμου(φαστ φουντ). Μπορεί να εντοπίσει παράσιτα και να βοηθήσει να κρατήσει την εντερική οδό υγιή . Σε συνδυασμό με Echinacea, αυτό μπορεί να αναλάβει πιο σοβαρά κρυολογήματα όπως πονόλαιμο όταν είναι στην αρχή.
3. Cramp Bark (Viburnum opulus)

Λίγα πράγματα μπορούν να σκοτώσουν ένα ταξίδι ,όπως οι κακές κράμπες της περιόδου. To Cramp bark είναι ένα βότανo σαν εναλλακτική λύση έναντι των παυσίπονων. To Cramp bark πηγαίνει μακρύτερα από την απλή άμβλυνση του πόνου, βοηθά επίσης να χαλαρώσουν οι μύες που προκαλούν τον πόνο, με αποτέλεσμα τη διακοπή των κραμπών. Πάρτε το σε βάμμα.
4. All Heal (Prunella vulgaris)

All-Heal, Self-Heal και Heal-All είναι όλα κοινά ονόματα ενός φυτού που έχει πολλές χρήσεις: αντιβιοτικό, αντισηπτικό, στυπτικό. Η κύρια χρήση για τους ταξιδιώτες είναι ως αλοιφή ή διάλυμα. Η All-Heal αλοιφή χρησιμοποιείται για όλους τους λόγους που θα χρησιμοποιούσατε Neosporin για να βοηθήσει να κρατήσει τα κοψίματα καθαρά και να θεραπεύσει γρηγορότερα. Έχει αντιβιοτικές ιδιότητες και βοηθάει στην πρόληψη μόλυνσης των κοψιμάτων και θεραπεύει με αξιοσημείωτη ταχύτητα. Ψάξτε για ένα All-Heal αλοιφή ή διάλυμα πωλείται από πολλές μάρκες.
5. Ginger (Zingiber officinale) or Peppermint Tea

Στομαχικά προβλήματα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ανάμεσα στους ταξιδιώτες. Τόσο η πιπερόριζα όσο και η μέντα είναι ειδήμονες στο να καταπραϋνουν στομαχικές διαταραχές. Εργάζονται με αξιοσημείωτη ταχύτητα και το τζίντζερ ιδιαίτερα έχει την ιδιότητα να βοηθάει στην πραγματικότητα το σώμα μας στην πέψη. Το Ginger τσάι ή παστίλιες είναι καλές για την καταπολέμηση των κίνητικων ανωμαλιών και της ναυτίας.
6. Arnica (Arnica montana)

Η Arnica βρίσκεται συνήθως σε δύο μορφές, είτε υπό μορφή gel ή σε ομοιοπαθητικά σφαιρίδια. Το τζελ, όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά, είναι υπέροχο για την αφαίρεση μώλωπες, μειώνοντας το πρήξιμο ή το οίδημα, και διευκολύνει τους βαθύς πόνους. Εσωτερικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και να βοηθήσει το σώμα μας να ανακτήσει από τους τραυματισμούς.
7. Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia)

Εγγενής στην Αυστραλία, το δέντρο τσαγιού παράγει ένα ισχυρό στυπτικό λάδι. Η ισχυρή μυρωδιά τσαγιού από το ελαίο των δέντρων θα πρέπει πάντα να αραιώνεται με νερό, καθώς λίγες σταγόνες είναι αποτελεσματικές σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει γρατζουνιές και γδαρσίματα, για τον καθαρισμό του προσώπου και σε μια κατσαρόλα για να καθαρίσετε τα ιγμόρεια. Ρίξτε μερικές σταγόνες στο νερό και αυτό στο στόμα σας σαν στοματικό διάλυμα αν σας έχει τελείωσει η οδοντόπαστα. Μπορεί επίσης να μειώσει τους ερεθισμούς του δέρματος, ιδιαίτερα των μυκητιασικών.
8. Licorice Tea

Η Γλυκόριζα έχει νόστιμη γεύση, είναι φυσικώς γλυκιά, αυτή είναι έξοχη, αν έχετε πόνο στο λαιμό. Έχει γλοιώδης ιδιότητες που βοηθούν να διατηρείται η υγρασία του λαιμού αποφεύγοντας από το να είναι τραχύς, ιδιαίτερα χρήσιμο όταν διέρχονται από την αιθαλομίχλη και τη ρύπανση. Ο τσάι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συμβάλει στην αποκατάσταση της πέψης μας αν έχετε φάει πάρα πολλές τηγανητές λιχουδιές.
9. Emer-gen-C Αν και δεν είναι ένα βότανο ή ομοιοπαθητικό Emer-gen-C είναι ένα από τα δώρα του Θεού στους ταξιδιώτες. Βρείσκετε στα περισσότερα καταστήματα φυσικής υγείας , είναι μια σκόνη υπερ-συμπυκνωμένης δόση της βιταμίνης C που βοηθά να σας αποτρέψει να "αρπάξετε" ό, τι είχε αυτός ο τύπος δίπλα σας στο αεροπλάνο . Καλύτερα ακόμα το Emer-gen-C είναι γεμάτο με ηλεκτρολύτες το οποίο στο σώμα μας χάνει σταθερά με τον ιδρώτα ειδικά σε ζεστά μέρη. Χύνοντας ένα πακέτο σε σας μπουκάλι είναι ένας εύκολος τρόπος για να τροφοδοτηθούν τα αποθεματικά στο σώμα μας από αυτά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να αποτρέψει την αφυδάτωση. Ως μπόνους, έρχεται επίσης σε πολλές γεύσεις η οποία μπορεί να είναι ωραία όταν η γεύση σας είναι όπως το ζεστό νερό σε πλαστικό.
10. Bach’s Rescue Remedy

Εντάξει ώστε κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς λειτουργούν τα αποστάγματα των λουλουδιών . Μπορεί όλα να είναι στο κεφάλι σας αλλά είναι τόσο αποτελεσματικά, επομένως ποιος νοιάζεται; Η Μπαχ μια βρετανική εταιρεία, πωλεί δημοφιλή μίγμα από πέντε ανθοϊάματα που ονομάζεται τους Rescue Remedy σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο τμήματα της Ευρώπης, καθώς και τα καταστήματα ειδικότητας για την υγεία στις ΗΠΑ. Το Rescue Remedy είναι χρήσιμο για σχεδόν τα πάντα. Σας βοηθά να μείνετε ήρεμοι όταν ασχολείται με μακρές γραμμές τελωνειακούς υπαλλήλους μίσθωσης και να δικηγόρους. Μπορεί να ελαφρύνει το σοκ η μετάβασης σε μια νέα κουλτούρα ή επιστρέφοντας στο σπίτι σας. Τώρα έχουν Rescue Remedy ύπνου και να Rescue Remedy Ενέργειας η οποία πραγματικά θα πρέπει να ονομάζεται Rescue Remedy Τουρισμού, επειδή έχουν διαμορφωθεί για να παρέχουν «ανακούφιση για την συναισθηματική καταπόνηση που προκαλείται από άγχος ή καταπόνηση κατά καιρούς απο προσωπικές δυσκολίες".

0 σχόλια:

Respect existance or expect resistance...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

About Me

Η Φωτό Μου
Parla-pippa
parla-pippa@hotmail.gr
Προβολή πλήρους προφίλ

Counter

mujeres rusas html clock for websites contador de usuarios online

Εορτολόγιο

Πρωτοσέλιδα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤV